Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

Boek 'Met mussen op de schutting'

 


In dit boekje tref je een verzameling van ideeën en meningen die dan eens geïnspireerd en dan weer vanuit eigen kennis tot stand kwamen.
Delen is voor mij een 'must'. De ervaring met het leven heeft naast de eigen beleving en geschiedschrijving meer 'nut' als je het deelt en van elkaar leert.
Credo blijft: 'geloof niet, weet of weet niet, alles wat ertussenin zit kan van iedereen worden aangenomen'. We zijn allen even veel waard, echter totaal verschillend. Dat is evident aan onze wereld van de dualiteit.

Lees dit boekje keer op keer en na jaren nog eens, het zijn woorden die vanuit diverse verdiepingen je worden aangereikt. Een bron van weten op diverse niveaus.

Noot: Het uit het hoofd leren maakt niet dat je de inhoud vertegenwoordigt, wat je bent is al een feit.
"Henk is als geen ander in staat om zich te verbinden met de mensen in zijn directe omgeving. Hij zoekt in gesprekken het liefst de diepte op en neemt zijn gesprekspartners mee op een ontdekkingsreis die het leven heet. Op zachte wijze tracht hij jouw wereldbeeld te verruimen, door aan te sluiten bij het voor jou bekende en van daaruit de weg naar het onbekende in te slaan. Hij is je al voor geweest op het onbekende pad, hij heeft al vele avontuurlijke wegen bewandeld. Hij kan je echter niet vertellen waar je heen moet, die beslissing laat hij over aan jou. Jij bent immers de enige die weet/voelt welke kant je op 'moet'. - OH


Boek bestellen

Is je interesse gewekt? Er zijn nog enkele exemplaren van dit mooie boekje verkrijgbaar.
Als je je interesse en je adres via het contactformulier aan ons laat weten en je maakt een bedrag van €10,- (inclusief porto) over naar rekening NL68INGB0749328258 t.n.v. E.J. Zonneveld, dan sturen wij het boekje zo snel mogelijk naar je toe.© Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer