Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

Loopbaantraject particulier


Het kan ook zijn dat je eigenlijk op zoek wilt gaan naar ander werk dat beter bij je past. In dat geval kun je meestal beter zelf een loopbaantraject volgen, waarbij je huidige werkgever niet betrokken is. Of er moet sprake zijn van re-integratie naar werk, waarbij je werk zoekt bij een andere organisatie dan je huidige werkgever.

Zo'n traject omvat 5 gesprekken van 2 uur, waarin je door allerlei oefeningen en opdrachten meer zicht gaat krijgen op wie jij bent, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn en waar je blij van wordt en energie van krijgt. Van daaruit ga je onderzoeken wat voor soort werk echt bij jou past. En dat kan om werk in loondienst gaan, maar het kan ook zijn dat je ontdekt dat je eigen ondernemer wilt worden.

In het laatste geval, is het ook goed om te kijken wat jij nodig hebt om dat neer te zetten. Soms staan er ook dingen in de weg om werkelijk je hart te kunnen volgen. Dan kijken we graag samen met jou hoe je mogelijke hindernissen kunt nemen en oude patronen los kan laten op weg naar meer werkplezier en levensvreugde.© Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer