Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

Loopbaantraject via werkgever


Soms kom je erachter dat je je huidige werk nog steeds graag doet, maar dat je er op een andere manier mee om wilt gaan. Het kan ook zijn dat je overspannen bent geraakt in je werk, burn-out of bore-out. We kijken dan graag met jou hoe je de balans weer terug kunt vinden tussen actie en ontspanning en hoe je weer plezier in je werk kunt hebben.

In zo'n situatie kun je kijken of je werkgever (een deel van) de kosten van het loopbaantraject kan betalen.
(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching, training of opleiding.

Als de werkgever het traject voor je betaalt, overleggen we met elkaar in hoeverre deze ook op de hoogte wordt gehouden van jouw proces. Jij bent zelf altijd degene die toestemming geeft voor het wel of niet delen van bepaalde informatie, zoals uit een tussentijdse- of eindevaluatie. De doelen en duur van het traject worden in overleg met jou en je werkgever bepaald.

De coachsessies kunnen ook op de werklocatie van de werknemer plaatsvinden, als dat wenselijk is. Als de locatie in Enschede is, rekenen we daarvoor geen extra kosten. Anders berekenen we de benzinekosten door in de prijs.

 

© Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer