Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

Verzoening in andere relatiesHeb je spijt of wrok?

Verlang je naar herstel van contact?

Zet een eerste stap richting verzoening!

Het kan zijn dat de relatie met iemand uit je omgeving verstoord is geraakt en je geen contact meer met elkaar hebt, maar het wel mist. Het kan gaan om een vriend of familielid, met wie je in conflict bent gekomen. Of er is om een andere reden verwijdering tussen jullie ontstaan.

Misschien heeft de ander iets gedaan dat je gekwetst heeft en dat je de ander moeilijk kan vergeven. Het kan ook zijn dat je zelf spijt hebt van iets dat je hebt gedaan en wat jullie contact in de weg staat.

Openlijk hierover spreken kan al een opluchting zijn. Wij kunnen je helpen om dingen die zijn gebeurd te leren accepteren en los te laten.


Soms verlang je meer en wil je graag het contact met de ander herstellen. Dan kunnen we je helpen weer in contact te treden met de ander, lastige dingen met elkaar te bespreken of spijt te betuigen.

We kunnen zo’n ontmoeting met je voorbereiden of er ook zelf bij aanwezig zijn en daarbij bemiddelend optreden als dat wenselijk mocht zijn.
Er kan dan wellicht verzoening plaatsvinden, zodat je ook in de toekomst weer van het contact kan genieten.

Verlang je eigenlijk naar herstel van verbinding en heb je het lef om een eerste stap te zetten? We nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan en te kijken wat er mogelijk is.© Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer