Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

CoachlocatiesCoachhuis Apeldoorn

In Apeldoorn vinden de coachgesprekken plaats in Het Coachhuis Apeldoorn, dat gevestigd is in het Business Center Loolaan.

Adres: Loolaan 37, 7314 AB Apeldoorn

Parkeermogelijkheden: voor de deur is het parkeren voor vergunninghouders. Aan de centrale doorgangsweg kun je wel betaald parkeren. In zijstraten daarvan is het parkeren gratis.Coachhuis Deventer
Ook in Deventer kun je door ons gecoacht worden. We maken daar gebruik van Het Coachhuis Deventer.

Adres: Bruijnssteeg 28, 4711 LT Deventer

Parkeermogelijkheden: je kunt betaald parkeren in parkeergarage Noordenberg of op de Van Twickelostraat voor de deur. Onbetaald parkeren is mogelijk in de omgeving voorbij de spoorbrug op 5 à 10 minuten loopafstand.


Coachhuis Enschede

In Enschede maken we gebruik van een sfeervolle ruimte van
Het Coachhuis Enschede.

Adres: Wethouder Beversstraat 185, 7543 BK Enschede. 

Parkeermogelijkheden: de coachruimte bevindt zich op de 3e etage van My Office Enschede. De locatie is uitstekend per auto bereikbaar (op- en afrit van de Rijksweg A35 liggen op steenworpafstand) en je kunt er gratis parkeren.Coachruimte Zutphen

Je kunt ook door ons gecoacht worden in Zutphen. Boven Het Genietcafé
bevindt zich op de 1e etage een rustige, sfeervolle coachruimte.

Adres: Oude Bornhof 55, 7201 DX  Zutphen.


Parkeermogelijkheden: parkeren kan op het terrein van Albert Heijn XL aan de Polsbroek (3 minuten lopen).Boek direct een gesprek via het Aanvraagformulier vrijblijvend gesprek.

Het is ook mogelijk dat de coachgesprekken online, bij jou thuis of op je werkplek plaatsvinden.


Veilige vorm van hulpverlening in tijden van Corona

Je kunt met ons op een veilige manier in gesprek gaan. Wij houden ons aan de op dit moment geldende Corona-maatregelen van de overheid. Natuurlijk gaan we er vanuit dat je eventuele klachten bij jezelf of je huisgenoten van te voren aan ons meldt, zoals wij dat ook zullen doen.
In overleg kunnen we bespreken welke coachlocatie je voorkeur heeft. Het is ook mogelijk om bij jou thuis af te spreken of online met ons in gesprek te gaan.
© Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer