Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

Gender en seksualiteit


Heb je vragen over je seksuele geaardheid of genderidentiteit?

Verlang je naar meer zelfacceptatie of acceptatie
vanuit je omgeving?

We helpen je graag om jezelf te zijn en je seksualiteit vanuit vrijheid te beleven


In onze moderne wereld hebben bijna alle vormen van seksueel geaard zijn een plaats gekregen. Het wordt niet altijd en overal makkelijk ontvangen, maar het voordeel met vele jaren geleden is dat de wereld om je heen de vele vormen wel kent.

Toch kan het nog lastig zijn om in het samenzijn met anderen jezelf te blijven als een andere geaardheid duidelijk wordt.
En niet alleen voor je omgeving. Ook voor jouzelf kan het nog best wat spanning teweegbrengen. Om ervoor uit te komen of om het uiteindelijk met een partner te kunnen gaan delen. 
Het gekke is dat veel problemen vaak als sneeuw voor de zon verdwijnen als je zelfacceptatie toeneemt.

Het kan ook zijn dat je vragen hebt over je genderidentiteit. Bijvoorbeeld: je voelt je een vrouw, maar je hebt een mannenlichaam of omgekeerd. Wil je dat je lichaam verandert of is het prima zoals het is, maar gaat het meer om accepteren dat je ervaring zo anders is dan bij veel andere mensen. En hoe vind je een partner voor wie dit geen enkel probleem is?
Verder is het ook mogelijk dat je al in een proces van transitie zit, maar dat je behoefte hebt aan meer begeleiding hierbij.

Ten slotte kan het zijn dat door een ongelukkige of nare ervaring je eigen seksualiteit afgeremd is geraakt.


Herken je jezelf in dit soort vragen? Verlang je ernaar dat je in alle vrijheid jezelf kan zijn en je seksualiteit kan beleven?
Bij ons vind je een plek waar je vrij kunt spreken over seksualiteit, zonder taboes en waar je volledig jezelf kunt zijn.
En we kijken graag samen hoe je dat uit kan breiden en kan gaan genieten van steeds meer overal jezelf te zijn.

Neem contact met ons op of plan direct een vrijblijvend gesprek in.


© Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer