Praktijk Tournesol

Lizan en Henk Zonneveld

Leven


Rouw je om een verlies of ervaar je gemis?

Voel je wrok naar een ander of heb je zelf spijt?

Vraag je je af wat de zin is van jouw leven?

Vaak vormt een crisis, een ziekte of een naderend einde van je leven de aanleiding om moeilijke levensgebeurtenissen te verwerken en een plek te geven. Het kan gaan om een verlies van een dierbare, een relatie, je gezondheid, een baan …

 

Verdriet om een gemis (bijvoorbeeld bij een onvervulde kinderwens) of wrok of spijt. Het kan heel steunend zijn om samen met een coach hierbij stil te staan. Zodat je open eindjes goed kan afronden, opnieuw zin kan geven aan je leven en vol goede moed verder kan gaan op je levenspad of in vrede kan sterven.

Het kan ook zijn dat je in enige mate depressief bent geraakt als reactie op wat je hebt meegemaakt. En misschien denk je wel dat dat altijd zo blijft. Door met elkaar in gesprek te gaan, kan er echter al snel helderheid komen en is het in veel gevallen mogelijk om een depressieve periode ook weer achter je te laten. We nodigen je daarom graag uit met ons in gesprek te gaan.

Ook kan het zijn dat je tot nu toe een bepaald geloof had, maar dat je daarin aan het veranderen bent. Misschien ervaar je dat het geloof eerder een houvast gaf, wat je nu mist. Of je komt opeens alleen te staan, nadat een geloofsgemeenschap zich van je heeft afgekeerd. Dan kunnen gesprekken vaak helpen om opnieuw zin te geven aan je leven.

Tenslotte kun je nog een heel ander levensvraagstuk hebben, waarover je graag eens in gesprek zou gaan. Je bent van harte welkom daarmee en in een oriëntatiegesprek kijken we dan graag of we wat voor je kunnen betekenen. © Praktijk Tournesol I Algemene voorwaarden I Privacyverklaring I Disclaimer